Učební materiály

/ 16 března, 2020/ Různé

Vážení rodiče,

nabízíme Vám možnosti, které Vám v této nelehké době usnadní domácí výuku vašich dětí. Kromě úkolů od našich pedagogů, se kterými jste v mailovém (telefonickém) kontaktu, využijte prosím následujících možností:

1) https://www.ceskatelevize.cz/porady/13394657013-ucitelka/

2) naše škola využívá výukové programy od Didakty. Dnes jsme dostali nabídku pro učitele a žáky využívat po dobu uzavření škol všechny výukové programy zdarma.

Informace Didakty pro používání:

Přístupové kódy na www.didakta.cz pro vaši školu:
Login: crna1146@didakta.cz
Heslo: KX3C

  • aplikace jsou určeny pro PC a tablety s OS Windows 7, 8, 10
  • ke spouštění našich výukových materiálů důrazně doporučujeme využít naši vlastní aplikaci DidaktaCZ projektor, spíše než webový prohlížeč, kde jsou již značně omezeny možnosti spouštění obsahu Adobe Flash. Aplikaci DidaktaCZ projektor je možné stahovat z tohoto linku http://www.didakta.cz/DidaktaCZ-Setup-1.0.0.zip.
  • upozorňujeme, že pro uživatele z řad žáků v domácnosti vzhledem k množství škol zapojených v projektu DidaktaCZ (téměř 2000) neposkytujeme z kapacitních důvodů živou technickou podporu na telefonních linkách společnosti, veškeré případné technické informace jsou uvedeny na našem webu v sekci Podpora
  • prosíme rodiče, aby prozatím nesdíleli přihlašovací údaje se svými známými, protože by mohlo dojít ke geometrickému růstu zatížení serverů a služba by se mohla silně zpomalit, případně zůstat po nějaké časové období i nedostupná (během dnešního dne budeme pracovat na posílení kapacity serverů, může docházet ke krátkodobým výpadkům).  Akce platí do odvolání – předpokládáme, že do doby nástupu žáků zpět do škol.

V případě potřeby se prosím obracejte na své třídní učitele nebo vedení školy.

Petra Jehnová

(14.3.2020)

Share this Post