Mimořádná opatření vlády – uzavření školy (25.3.2020)

/ 25 března, 2020/ Důležité informace, aktuality

S největší pravděpodobností se uzavření škol prodlouží. Posílám základní informace k zadávání domácí práce pro naše žáky.

  • Všichni žáci pravidelně dostávají zadanou práci od svých třídních učitelů (nebo učitelů daných předmětů) .Pro 1.stupeň bude práce zadávána v pondělí a ve středu z předmětů Čj, Mat, ČS, Aj, pro 2.stupeň v pondělí (Mat,Děj), v úterý (Př, Čj, Zem), ve středu (Ch, Aj), ve čtvrtek (Fy, Nj). Pro zpětnou vazbu prosím použijte domluvenou komunikaci, žáci mohou pedagogům telefonovat na nabídnuté tel. číslo od pondělí do čtvrtka v době od 9.00 do 13.00 hod.
  • V případě, že delší dobu práci nedostanete a máte podezření na poruchu v komunikaci, napište prosím na zastupkyne@zs-strozziho.cz, reditelka@zs-strozziho.cz
  • Jsme si vědomi toho, že někteří žáci jsou mimo domov, u prarodičů, na chalupách a hodně z nich nemá přístup k internetu přes počítač, jen prostřednictvím chytrého telefonu nebo má přístup pouze přes rodiče v práci apod., někdo nemá nyní k internetu žádný přístup. U mnohých je omezující i jejich nedostačující schopnost pracovat s počítačem.
  • Ke komunikaci s žáky využívají učitelé různé způsoby dle svých možností: e-mail, telefon, Skype, Viber, WhatsApp, Google Classroom apod. (téměř všichni pracují z domova, jelikož škola nemůže poskytnout ochranné pomůcky nebo pečují o své děti, rodiče apod.). Pochopte prosím, že pro výuku on-line nemá škola potřebné vybavení a ne každý pedagog by rád osobně pracoval přes kameru na Internetu. Může se stát, že pedagog na váš mail neodpoví obratem. Buďte prosím trpěliví, učiní tak druhý nebo další den.
Share this Post